just dance, gonna be okay

Nu är jag hemma igen från träningarna. Vet ni vilken dansabstinens jag har!
Att vara där, lyssna på musiken, prata dans och se andra dansa är för mej som det kanske är för en nybliven ickerökare att hamna mellan två kedjerökande ryssar på finlandsfärjan. Dvs helt ohållbart.
Spritter i bena gör det, men jag får gneta på hos sjukgymnasten och hoppas att muskeln vaknar till liv oväntat fort så jag kan börja träna igen.
Men nu ska jag försöka sova. klockan står på 05.45 som vanligt. hujedamej.
pusspuss

do the dance

Eftersom jag kanske högst har två läsare borde jag nog inte känna någon prestationsångest när jag skriver mitt första riktiga inlägg, det har jag visst ändå. Men ni får nöja er med det det blir, jag lär mej ju faktiskt fortfarande.
Idag är det söndag, och precis som alla andra femtielva söndagar i mitt liv är jag assistent på danskurserna i kvidinge. Huvudtränaren som är i mitten visar mest vad dom ska göra och så går vi assistenter runt och korrigerar fel och hjälper de som inte förstod. Det är faktiskt helt okej, men det är klart jobbigt att jag inte kan dansa själv just nu pga mitt knä. Myror i brallan! Nä vet ni vad, nu ska jag gå och dricka lite te istället.
puss puss  (förresten, någon som är sugen på väla på onsdag?)

before the worst

Nu har även jag skaffat en liten blogg.
Med en hel del hjälp från m, tack vännen. 
Just idag är jag mest förundrad över hur allt fungerar här
så något vettigt får jag inte ur mej. 
Men nu lär ju höra mer från mej. 
puss puss

RSS 2.0